Loading...
1 mesaj / 0 yeni
Mustafa
Soru Cevaplarla Hazır Test Programı

1 Soru bankası nasıl oluşturulur?
CEVAP: Ana Ekran'daki "Yeni Oluştur" butonuna basıp, yeni soru bankasının ismini giriniz.
2 Klasör nasıl oluşturulur?
CEVAP:Soru bankaları butonuna tıklayınız, üste yer alan "Klasör Oluştur"butonuna basınız.
3 Soru sepeti ne işe yarar
CEVAP:Soru bankalarınızdan seçtiğiniz sorularla sınavda sorabileceğiniz soruları bir sepette toplamanızı sağlar.
4 Sınav Sihirbazı nedir?
CEVAP:Belirtilen koşullarda hızlıca sınav hazırlamanıza yarar.
5 Hızlı Soru Ekleme nasıl yapılır?
CEVAP:Ana Ekran'daki " Soru Ekle "butonuna tıklanır.
6 Optik Okumada kaynak çeşitleri nelerdir?
CEVAP: Hazır testin desteklediği optik okuma kaynaklarını(pdf,kamera,jpg vb) listeler.
7 Pdf ile optik okuma nasıl yapılır
CEVAP:Ana Ekran'da bulunan Optik Okuma butonuna tıklanır, sol tarafta yer alan "Kaynak"butonuna basılır ve açılır listeden "pdf" seçilir. Daha sonra tarayıcı ile taradığınız pdf programa eklenir.
8 Web kamera ile optik okuma nasıl yapılır?
CEVAP:Ana Ekran'da bulunan Optik Okuma butonuna tıklanır, sol tarafta yer alan "Kaynak"butonuna basılır ve açılır listeden" web kamera" butonuna basılır. Daha sonra optik form kameraya gösterilir.
9 Resim dosyası ile optik okuma nasıl yapılır?
CEVAP:Ana Ekran'da bulunan Optik Okuma butonuna tıklanır, sol tarafta yer alan "Kaynak"butonuna basılır ve açılır listeden" Resim Klasörü" butonuna basılır. Taradığınız optik formların olduğu klasör seçilir.
10 Cep telefonu hazır teste nasıl tanıtılır?
CEVAP: ( Telefonunuzun sürücüsünü üreticinin sitesinden indirip yüklemeniz gerekebilir. )
A) Telefonunuzun "Geliştirici seçenekleri" özelliğini etkin hale getirin.
- Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
- Hakkında menüsüne tıklayın.
- Yazılım bilgisi menüsüne tıklayın.
- Derleme numarası sekmesine 7 kez tıklayın.
- Geliştirici seçenekleri açılacaktır.
B) Usb Hata Ayıklaması özelliğini açık hale getirin
- Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
- Geliştirici seçenekleri menüsüne tıklayın.
- Usb hata ayıklaması özelliğini açık hale getirin.
C) Telefonunuzu usb kablo ile bilgisayarınıza bağlayın
D) Telefonunuzda bir uyarı mesajı görünecektir. Tamam butonuna basın. Dilerseniz her zaman izin ver seçeneğini de işaretleyebilirsiniz.
E) Telefonunuzu usb kablo ile bilgisayarınıza bağlayın
11 Cep telefonuna optik okuma için gerekli program nasıl yüklenir?
CEVAP:Ana Ekran>Optik Okuma>Kaynak>Android İp Web seçeneğini seçip orada yer alan talimatları sırasıyla uygulayınız.
12 Optik okuma form tipleri nelerdir?
CEVAP :Basit Mod ve Gelişmiş Mod olmak üzere 2'ye ayrılır.
13 Basit Mod form tipi nedir?
CEVAP: Yapılan tek dersli sınavlardaki form tipini ifade eder.
14 Gelişmiş form nedir?
CEVAP: Form Tasarımı ile hazırlanan ve birden fazla dersin sınavının yapılması için hazırlanan optik formu ifade eder.
15 Optik okuma test numarası nedir?
CEVAP : Hazırladığınız sınavın grup numarasıdır, şayet sınav hazırlarken test no kullanılmasını seçtiyseniz hazır test bunu otomatik olarak okur.Şayet optik formda test no kullanılmasın seçeneğini seçmişseniz test numaranızı optik okuma sırasında manuel olarak girmeniz gerekir. Her testin ayrı bir test numarası bulunur.